Снимка FROG NEWSАко съкрати администрацията, Бойко Борисов се обрича на изборна загуба, поради което

...
Снимка FROG NEWSАко съкрати администрацията, Бойко Борисов се обрича на изборна загуба, поради което
Коментари Харесай

Адвокат: Ако Борисов съкрати администрацията, ГЕРБ губи изборите

Снимка FROG NEWS

Ако съкрати администрацията, Бойко Борисов се обрича на изборна загуба, заради което аз нямам доверие, че ще направи тази рестриктивна мярка.

Така младият пловдивски юрист Кристиан Гьошев, разяснява изявлението на премиера Бойко Борисов, че ще прави съкращения в администрацията, написа FROG NEWS.

Всички българи знаем, че 80% от администрацията в страната и общините ни е формирана от членове на ГЕРБ. Това е така наречен отряд, построен по концепция на Цветанов, с който партията печели всякакви избори. Заедно с тях в хор гласоподават техните фамилии и родственици. Биват съставяни описи и в следствие проверявани по изборни секции дали са дали своят вот и какъв брой гласа има за партията. Естествено, в случай че гласове липсват му се написа неприятно на дадения човек с принадлежност към ГЕРБ, аргументира се той.

Истината е, че с изключение на партийния слугинаж, от администрацията би трябвало да изхвърчат всички пенсионери. Прави изключително усещане да вземем за пример, че в доста структури на Министерство на вътрешните работи в страната - да вземем за пример полицейски ръководства, постоянно на портала поставят някогашни пенсионирани военни. Тези хора с изключение на, че взимат огромна пенсия, страната ги храни повторно и със заплата, което е неприемливо, тъй като е за сметка на младежи, които стоят без работа, споделя още юристът.

В доста ведомства също, смушени в кабинетите си, перят краци пенсионирани " специалисти " и точат двойно държавния бюджет. Мисля си, че страната не е чак толкоз закъсала, че гръбнакът й да се опира на тези хора. Всъщност, в случай че бяха толкоз положителни експерти и работоспособни, щяха да намерят почтено продължение на кариерите си в частния бранш. Те не могат да работят на компютър, не схващат новостите в връзките, не познават европейските правни правила, какво да приказваме за българските, изяснява той.

И дано не забравяме, че това въпреки всичко са хора с разбирания и комунистически порядки от преди 1989 година, които по-скоро пречат на европейското развиване на България, в сравнение с да й оказват помощ с експертизата си, безапелационен е Гьошев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР